دستهبندی ها
راهنمای سفر به مالزی (بخش اول)
در این مقاله قصد داریم نگاهی به کشور زیبا و مدرن مالزی داشته باشیم و توضیحاتی را در ارتباط با سفر به مالزی خدمت شما همراهان گرامی گشت رویایی ارائه دهیم.
آسیا قاره ای عجیب و شگفت انگیز است که مالزی کشوری در جنوب شرقی آسیا، نزدیک به استوا می باشد.
پایتخت کشور مالزی نیز شهر کوالالامپور است که در ادامه به طور کامل به آن خواهیم پرداخت.
پیش از هرچیز اگر برای رزرو تور مالزی و بلیط هواپیما نیاز به راهنمایی دارید می توانید با آژانس گشت رویایی در ارتباط باشید و سفری فراموش نشدنی در مالزی را تجربه نمائید.
نام «مالزی» زمانی انتخاب شد که فدراسیون مالایا، سنگاپور، صباح و ساراواک یک اتحادیه تشکیل دادند.
مالزی دربردارنده دو ناحیه جغرافیائی می باشد و دریای جنوبی چین این دو را از هم جدا میکند. شبه جزیره مالزی یا مالزی غربی که بر روی شبه جزیره مالایی قرار دارد از شمال با تایلند مرز خشکی دارد و از طریق جاده شوسه جوهور از جنوب با سنگاپور پیوند دارد. این کشور دربردارنده شاهنشینهای جوهور، کداح، پاهنگ، نگری سمبیلان، کلانتان، پراک، سلانگور، پرلیس و ترنگانا بوده و دو ایالت آن را فرمانداران ملاکا و پنانگ و دو منطقه فدرال پوتراجایا و کوآلالامپور سرپرستی میکنند. بورنئوی مالزی یا مالزی شرقی که بخش شمالی جزیره بورنئو را دربردارد، هم مرز با اندونزی و پادشاهی برونئی است.
کشور مالزی در سال های اخیر تغییرات بسیار زیادی کرده است و همین امر سبب شد تا این کشور بتواند مسیر رشد و تکامل را با سرعت بیشتری طی کند. امروزه می توان مالزی را برای کشورهای در حال توسعه به عنوان یک الگو در نظر گرفت، چرا که این کشور توانسته مسیر تبدیل شدن از یک کشور جهان سومی به یک کشور مدرن و توسعه یافته را با سرعت بسیار زیادی طی کند.
زبان رسمی مردم مالزی، مالایی می باشد . بر اساس قانون اساسی کشور مالزی، دین رسمی این کشور اسلام است که البته چهار دین اسلام ،بودائیسم ، مسیحیت و هندوئیسم از ادیان اصلی کشور مالزی می باشند. موضوع حائز اهمیت این است که مالزی یک کشور چند دینی بوده، با وجود این که اسلام در مالزی به عنوان دین رسمی شناخته شده است باید بدانید که قانون اساسی مالزی از لحاظ نظری آزادی مذهبی را تضمین کرده است، اما برای جلوگیری از وجود اتفاقات ناگوار مذهبی، دولت تلاش کرده تا در حوزه های مختلف روش های پیشگیرانه ای را انجام داده و فعالیت های چون احداث ساختمان های مذهبی را با محدودیت مواجه کند.
نظرات یا پیشنهادهای خود را در این قسمت به اشتراک بگذارید